Verighetele si forma degetelor

Verighetele trebuiesc cumparate si in functie de forma degetelor tale si ale partenerului/ partenerei. In acest mini ghid, va vom calauzi putin printre cateva reguli de bun simt – zicem noi – prin care sa alegeti perechea potrivita.

Daca ai degetele lungi si subtiri

Aceste persoane sunt unele dintre cele mai norocoase, deoarece pot purta cam toaate stilurile de verighete pe care si le doresc. Poti purta modelele late, care se potrivesc doaar tipului tau de deget, sau modele deosebite, cu incrustatii de diamante. Totusi, este recomandat sa eviti modelele prea bombate, deoarece degetele vor parea firave.

Daca ai degetele scurte

De evitat pentru tine sunt modele de verighete aur mari, care scurteaza si mai mult degetul. Acestea vor acoperi prea mult din suprafata degetului, iar acesta va parea mult mai s curt decat este. Nici modelele de verighete bombate nu ti se potrivesc, deoarece acestea nu vor fi in armonie cu o mana mica.

Cel mai bine este sa cauti modelel simple, fara pietre pretioase sau care au un diamant discret si un finisaj delicat.

Daca ai degetele groase

Modelele de verighete si inele care au capacitatea de a alungi degetele ti se potrivesc cel mai bine. Sunt de evitat acele verighete care sunt late si groase, deoarece vor face degetul sa para taiat, deci mult mai gros decat este, de fapt.

Daca ai mana mica si degete subtiri

Cel mai bine ti se potrivesc acele verighete subtiri, finute, cu diamante incrustate. De evitat sunt verighetele bombate si masive, deoarece iti vor face mana sa para „pierduta” printre ele.

Bazeaza-te si pe expertiza bijutierului de la care cumperi verighetele atunci cand lee alegi. Experienta lui te poate ajuta sa alegi setul de verighete preferat. Recomandarea noastraa este sa iti faci verighete la comanda daca ceea ce este prezent pe raftul magazinului de bijuterii nu te incanta. Nu sunt cu mult mai scumpe, insaa efectul pe care il vor avea va fi de nepretuit.

Este neaparat sa iei in considerare forma mainilor si a degetelor atunci cand iti cumperi verigheta, pentru ca acestea sa arate bine. De aceea, multe persoane apeleaza la experti sau la cunosstinte atunci cand trebuie sa cumpere verighetele. O a doua si chiar o a treia parere te poate ajuta sa faci diferenta intre un model „wow” si unul banal, care nu ofera nici un avantaj.

In magazinul de verighete ATCOM vei gasi toate sfaturile de care ai nevoie. Aici avem cei mai buni experti bijutieri, cu o experienta vasta in comercializarea bijuteriilor si a verighetelor. Acestia te vor ajuta, pas cu pas, sa te hotarasti asupra modelului. Toate verighetele noastre prezinta functia „Confort”, pentru ca inelul sa se simta placut pe deget, dar si pentru un aspect inconfundabil.

Apeleaza cu incredere la noi, pentru cumpararea verighetelor, si nu vei regreta. Detinem nenumarate modele de verighete si realizam bijuterii la comanda, facute de catre bijutieri de renume din tara. Toate pietrele pretioase sunt atestate, astfel incat vei avea garantia calitatii acestora.