Cupluri faimoase pe care nu vrem sa le vedem despartite

Exista cateva cupluri care servesc drept model atat celor tineri, cat si celor mai in varsta. Vom prezenta, in randurile care urmeaza, cateva astfel de cupluri pe care nu am vrea sa le vedem niciodata despartite.

John Krasinski si Emily Blunt: cuplul a inceput sa se intalneasca in Noiembrie 2008, iar el a cerut-o de sotie in August 2009. S-au casatorit in Como, Italia, pe 10 Iulie 2010.

Elsa Pataky si Chris Hemsworth: actrita de origine spaniola si actorul din Avengers s-au intalnit in 2010 si s-au casatorit intr-un an. Cuplul are 3 copii impreuna – o fata, India, si doi baieti, Sasha si Tristan. Elsa are tatuata litera C, de la Chris, pe degetul inelar al mainii stangi.

Amal si George Clooney: actorul american si avocatul de origine libaneza – englezeasca s-au logodit pe 28 Aprilie 2014, urmand o nunta grandioasa pe 27 Septembrie 2014, in Venetia, Italia. Li s-au nascut gemeni pe 6 Iunie, 2017.

Victoria si David Beckham: designer-ul de moda si fotbalistul au inceput sa se intalneasca in 1997 si au fost casatoriti pentru aproape doua decenii. Cuplul are 4 copii si s-a casatorit pe 4 Iulie, 1999.

Acestea sunt doar cateva dintre cuplurile exemplare din showbizz care ne vin in minte atunci cand ne gandim la casnicii rezistente. Ar mai fi, desigur, Angelina Jolie si Brad Pitt, un cuplu frumos atat in viata reala, cat si in cea scenografica.